TDP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün’den Çarpıcı Açıklamalar

HABER TARİHİ: 20 Ekim 2021
54371 Kişi okudu

Naime Akbin’in canlı yayın konuğu olan Hüseyin Akgün, Türkiye’nin içinde bulunduğu durumlara değindi ve mensubu olduğu parti Türkiye Değişim Partisi’nin misyonlarından bahsetti.

Geçtiğimiz günler de Naime Akbin’in canlı yayın konuğu olan Hüseyin Akgün, program da Türkiye’nin içinde bulunduğu durumlara değindi ve mensubu olduğu parti Türkiye Değişim Partisi’nin misyonları hakkında bilgi verdi. Türkiye Değişim Partisinin ilkelerinden bahseden Akgün; Atatürk’ün ilkelerini savunan, Cumhuriyetimizin değerlerini geliştirerek savunan, evrensel hukuk kurallarına uyan, inançlara saygılı, emeğe emekçiye,işçiye, üreticiye saygı duyan, örflerimize, gelenek vegöreneklerimize her zaman saygılı olan ülkemizin en demokratik partisidir.

Genelde yurttaşlarımızın, partimize gelen insanların rahatsız olduğu konu ve konulardan bahseden Akgün;en başta mevcut iktidarın yorulduğunu ana muhalefetin ve diğer muhalefet partilerinin artık bu işi yapamadıklarını, ekonomiye baktığımızda ekonominin iyi gitmediğini ve yurttaşlarımızın dar boğaza girdiğini görüyoruz. Ve bunu çok sıklıkla duyuyoruz. İktidara ve muhalefet partilerine seslenen Akgün ittifaklar kuruyorlar ama maalesef oy oranlarında yükseliş yok dedi.

İktidarın ekonomiyi doğru yönetemediğini ifade eden Akgün Covid-19 sürecini başta güzel yönettiler ama sonrasında bu süreci doğru yönetemediler dedi. Tüm halkımız iktidarın artık yorulduğunu düşünüyor.Anketlere baktığımızda artık yeni bir partiye ihtiyaç duyulduğunu görüyoruz. Halkımız artık diyor ki; “yeni birparti, yeni bir oluşum görmek istiyoruz.” Aslında biz yurttaşlarımızın isteklerini karşıladık. Partiyi biz kurmadık yurttaşlarımız bize partiyi kurdurdu dedi.

Bir gün koalisyon olduğunda siz Cumhur İttifak’ımı, Millet İttifak’ımı hangi tarafta yer alırsınız sorularına cevap veren Akgün;

“Biz baktığımız zaman halkın her iki yönde güvensizliğin ve oy kaygısının oluştuğundan dolayı ittifak kurmaya yöneldiler diyerek, “biz sağ el ile, sol eli bir araya getirmek istiyoruz. Biz tüm halkımızı ayrıştırmadan, bölüştürmeden herkese eşit şekilde davranan bir parti oluşturmak istiyoruz” dedi.